Camping La Porte d'Autan

Frankrijk - Languedoc-Roussillon - Saissac


Gelegen in het hart van het rustige dorpje Saissac, in een groene omgeving in de Montagne Noire, biedt camping La Porte d'Autan een ideaal toevluchtsoord om nieuwe energie op te doen met familie of vrienden. Op slechts 30 minuten van Carcassonne en een uur van Toulouse, Albi en Narbonne, zal de omgeving te beroveren onder andere door een uitzonderlijk uitzicht op de Pyreneeën en de vlakte van Aude.
De camping ligt in een bosrijk park van 2,2 hectare en biedt alles wat je nodig hebt zoals een bakker, slager, kruidenierswinkel, dokter en dierenarts. Daarnaast is er ​​een zwembad en peuterbad, speeltuin, trampoline, tafeltennistafel, jeu de boulesbaan, barbecues, minipaarden en een snackbar (alleen geopend in juli en augustus). Bovendien is WiFi gratis.
Camping La Porte d'Autan onderscheidt zich ook door zijn inzet voor het milieu, als lid van La Via Natura, Engagé Zéro Phyto en Natura 2000, evenals Refuge LPO, waar je ecologisch verantwoorde praktijken zult ontdekken.
Kortom op deze caming beleef je een onvergetelijke ervaring in een van de stacaravans of een van de andere bijzondere accommodaties.

Boek via camping
(sta)caravan
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
6 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 1236 KM

Camping La Porte d'Autan, Rue Boris Vian, Saissac, France
© Huren op de Camping All rights reserved