Camping Paris Maisons-Laffitte

Frankrijk - Île-de-France - Yvelines


Camping Paris Maisons-Laffitte is een rustige, ruim opgezette camping en is gelegen op een eiland in de rivier de Seine bij Parijs. De camping is een perfect startpunt om Parijs te verkennen. Tijdens het verblijf op de camping kun je een bezoek brengen aan een pretpark, een museum, paleizen, kastelen of een van de andere talloze bezienswaardigheden. Ook leuk: maak een romantische boottocht over de Seine.
De receptie van de camping voorziet je van allerlei informatie over toegangskaartjes en treintickets. Sterker nog, je kunt hier tickets kopen van Disneyland, het paleis van Versailles, noem maar op. Laat de auto maar rustig op de camping staan. Dankzij een treinstation op slechts 10 minuten loopafstand, sta je vanaf de camping binnen een half uur in hartje Parijs.
De camping beschikt over enkele sportfaciliteiten, fietsverhuur en een restaurant-pizzeria. Ook is er op de camping een heerlijk zwembad met een enorm bubbelbad waar je na een lange dag in het centrum van Parijs ultieme ontspanning kunt vinden. Op het terras langs de Seine geniet je van de rust en de prima gerechten. Daarnaast is er een kleine supermarkt en internetmogelijkheid.

Je kunt hier overnachten in diverse type accommodaties met maximaal tien personen. Op zoek naar echt een origineler verblijf? Kies voor een van de unieke, sfeervolle boomhutten!

Boek via Suncamp
(sta)caravan - huisje - bijzondere accommodatie
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
> 6 personen
Groot
Aan rivier
vanaf Utrecht 481 KM

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte, Rue Johnson, Maisons-Laffitte, Frankrijk
© Huren op de Camping All rights reserved