Le Moulin de la Pique

Frankrijk - Dordogne - Pays-de-Belvès

Last minute 4 persoons (safari)tent
van 16-07-2024 tot 23-07-2024
Week (zo-zo) € 1.326,00

Files vermijden? Verblijf van di 16-07 t/m 23/07

Vraag reservering aan

Le Moulin de la Pique is een modern 5 sterren vakantiepark op een oud landgoed. De hoge bomen op het park zorgen voor schaduw en de fraai aangelegde tuinen vol bloemen brengen kleur en geur. Op het centrale plein bij de brasserie is het altijd gezellig. Hier geniet je tot s’ avonds laat van het heerlijke klimaat en de Zuid-Franse sfeer. In de omgeving is er altijd iets te doen, zowel voor actievelingen als natuur- en cultuurliefhebbers. Bezoek bijvoorbeeld een van de leuke stadjes in de Dordogne of breng een bezoek aan een grot. Voor een mooi uitzicht over de hele Dordogne kan je een rondvlucht maken of langs een rotswand klimmen. Daarbij zijn er vele wandelroutes en is het een prachtig gebied om te fietsen.
Op de camping hoef je je zeker niet te vervelen, er is een aquaparc met vier zwembaden en drie spectaculaire glijbanen. Ook is er een Nederlandssprekend recreatieteam, een recreatiemeer (geschikt om te vissen), speeltuin, sportveld, tennisbaan en nog veel meer. En heb je zin in een terrasje? Je bent van harte welkom in de bistro voor een verkoelend drankje, een overheerlijke lunch of om 's avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Op het terras onder de Franse zon is het heerlijk genieten met vrienden en familie van de lekkerste gerechten, sorbets en pizza's.

Je kunt hier overnachten in een stacaravan, glampingtent, safaritent, tentchalet of een coconachtige glampingtent. Ook zijn op het landgoed drie bijzondere vakantiewoningen te huur.

Boek via RCN
(sta)caravan - (safari)tent - huisje
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
Zwembad met glijbaan
6 personen
Klein of middelgroot
Aan meer
vanaf Utrecht 1037 KM

Camping RCN le Moulin de la Pique, D710, Pays-de-Belvès, Frankrijk
© Huren op de Camping All rights reserved